Doctora en l'alimentació en els Trastorns del Desenvolupament, especialment en el Trastorn de l'Espectre de l'Autisme (TEA) per la Universitat Rovira i Virgili.
Graduada en Nutrició Humana i Dietètica, i Màster Universitari en Nutrició Clínica i Metabolisme, en especialització en Nutrició Clínica, per la Universitat Rovira i Virgili.
Ha participat en varis projectes d’investigació sobre el TEA, relacionats amb els trastorns alimentaris i nutricionals, l’antropometria en la població infantil i primària amb TEA, publicats en revistes científiques internacionals; els resultats de les seves investigacions han estat presentats en congressos internacionals de psicologia, nutrició i salut pública.
Com a docent, ha impartit cursos sobre alimentació i nutrició a nivell universitari en els Graus d’Educació Infantil i Doble titulació d’Educació.
En relació a l'alimentació en el TEA, ve realitzant activitats formatives i assessorament clínic a professionals, famílies, col·legis, menjadors escolars, al propi col·lectiu TEA i a entitats relacionades; també per a pediatres dels Col·legis de Metges de Lleida i de Reus, i a nivell nacional i internacional, en concret a diferents països d’Amèrica Llatina i a Nova Zelanda
Dietista-Nutricionista, Doctora en l'alimentació en els Trastorns del Desenvolupament, especialment en el Trastorn de l'Espectre de l'Autisme (TEA); amb coneixements pràctics en selectivitat alimentària i en el Trastorn d'Evitació/Restricció d'aliments pediàtric (ARFID).