Aquest és un nou curs del cicle de sessions d'empoderament per a persones autistes del Projecte Rumbo.
El curs està dirigit a familiars de persones autistes/amb autisme i s'estructura de la següent manera:
1) COM DUR A TERME UNA ALIMENTACIÓ VARIADA I EQUILIBRADA - Alimentació saludable
2) ENTENENT EL PROBLEMA. CAUSES D'UNA MALA ALIMENTACIÓ EN EL TEA
3) PROBLEMES DE SALUT MÉS COMUNS EN EL TEA
4) PLA D'ACTUACIÓ
Activitat emmarcada dins el Projecte Rumbo. Pròximament, anunciarem altres cursos dirigits a persones amb autisme/autistes i familiars, dins aquest conjunt de sessions d'empoderament.
Doctora en l'alimentació en els Trastorns del Desenvolupament, especialment en el Trastorn de l'Espectre de l'Autisme (TEA) per la Universitat Rovira i Virgili.
Graduada en Nutrició Humana i Dietètica, i Màster Universitari en Nutrició Clínica i Metabolisme, en especialització en Nutrició Clínica, per la Universitat Rovira i Virgili.
Ha participat en varis projectes d’investigació sobre el TEA, relacionats amb els trastorns alimentaris i nutricionals, l’antropometria en la població infantil i primària amb TEA, publicats en revistes científiques internacionals; els resultats de les seves investigacions han estat presentats en congressos internacionals de psicologia, nutrició i salut pública.
Com a docent, ha impartit cursos sobre alimentació i nutrició a nivell universitari en els Graus d’Educació Infantil i Doble titulació d’Educació.
En relació a l'alimentació en el TEA, ve realitzant activitats formatives i assessorament clínic a professionals, famílies, col·legis, menjadors escolars, al propi col·lectiu TEA i a entitats relacionades; també per a pediatres dels Col·legis de Metges de Lleida i de Reus, i a nivell nacional i internacional, en concret a diferents països d’Amèrica Llatina i a Nova Zelanda