TeaEduca

Your music training space
Speach, presentation

En primera persona: Tercera píndola

In the charge of Raquel Montllor Linares
 
Online training | 1 hours
0,00

En aquesta tercera edició de "En primera persona" Raquel Montllor ens explica les seves tècniques d'emmascarament, ens parla del bullying que va patir i de les dificultats en l'entorn laboral. També ens explica les seves tècniques de gestió emocional en aquests casos i com això ha impactat en la seva vida quotidiana.

-

En esta tercera edición de "En primera persona" Raquel Montllor nos explica sus técnicas de enmascaramiento, nos habla del bullying que sufrió y de las dificultades en el entorno laboral. También nos explica sus técnicas de gestión emocional en estos casos y cómo esto ha impactado en su vida cotidiana. 

[Vídeo en youtube con subtítulos en castellano]

Language:
Catalan
Comments:
Subtítulos en castellano
Trainers
Raquel Montllor Linares

Soc psicopedagoga, diagnosticada d'autisme als 40 anys, des de sempre he volgut saber què em passava i això ha fet que em formés en Educació Social, pedagogia, mestra d'anglès i que, un cop diagnosticada em dediqués a la defensa dels drets de les persones autistes i a l'activisme autista. Totes i tots tenim els mateixos drets i amb el meu testimoni espero poder visibilitzar situacions que moltes persones amb autisme compartim. 

More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text