TeaEduca

Your music training space
Speach, presentation

"En primera persona": Píndoles informative sobre l'autisme

In the charge of Raquel Montllor Linares
 
Online training | 1 hours
0,00

Aquesta és la primera d'una sèrie de píndoles informatives i sensibilitzadores que l'activista de la comunitat autista, Raquel Montllor Linares, fa en aquesta plataforma.

A través de reculls de no més de 10 minuts, la Raquel parlarà sobre aspectes de la seva vida amb la voluntat que puguin servir d'exemple i de reivindicació per a la situació present. 

En aquesta intervenció la Raquel parlarà de com va arribar al seu diagnòstic, de com es va sentir a l'escola i de la perspectiva que, aleshores, hi havia de l'autisme. 

Aquesta formació és totalment gratuïta i estarà a disposició de les usuàries i els usuaris de TEAEduca en qualsevol moment. 

Timetable:
Duració: 8 minuts.
Material needed to attend the training and / or recommendations for students:
Un cop us inscriviu a la píndola, accedint a la formació trobareu l'enllaç al vídeo a través de l'apartat "Classes". Si teniu algun dubte podeu contactar amb info@teaeduca.cat
Language:
Catalan
Contact:
Si voleu que la Raquel parli d'algun tema en concret, només has d'escriure un mail a comunicacio@fedcatalanautisme.org i, si ella hi està d'acord, enregistrarem noves píndoles amb les vostres propostes.
Trainers
Raquel Montllor Linares

Soc psicopedagoga, diagnosticada d'autisme als 40 anys, des de sempre he volgut saber què em passava i això ha fet que em formés en Educació Social, pedagogia, mestra d'anglès i que, un cop diagnosticada em dediqués a la defensa dels drets de les persones autistes i a l'activisme autista. Totes i tots tenim els mateixos drets i amb el meu testimoni espero poder visibilitzar situacions que moltes persones amb autisme compartim. 

More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text